Foto: Blic.rs

Policija traga za osobama koje su u noći između petka i subote otele Đ. M. (17), a potom se satima iživljavali nad njim.

Maloljetnik je na školskom igralištu igrao košarkus prijateljima kada su se pojavile tri mlađe muške osobe u crvenom Opelu. Bili su naoružani šipkama i noževima. Pretukli su ga, a potom smjestili u gepek. Piše Danas.hr.

Odvezli su ga do Pivarskog parka, gdje je počela prava tortura. Tukli su ga, prisiljavali na oralni seks i urinirali po njemu. Zlostavljanje je trajalo satima, nakon ponoći su ga ostavili nedaleko od kuće u kojoj živi.

Nakon što je obitelj nesretnog mladića odvela u bolnicu, nasilnici su se i ondje pojavili te prijetili i žrtvi i njegovoj obitelji.

"Modar je po licu i tijelu. Od stresa ne može pričati. Ne mogu vjerovati da se sve ovo dogodilo zbog neke djevojke, zbog ljubomore. Koliko znam, ta djevojka se požalila svome bratu da joj je moj sin prijetio, da joj je stavljao nož pod grlo. On to nikada nije radio, jer žene poštuje, živi samnom i dvije sestre" ispričala je majka pretučenog mladića za Blic.

Dok su bili u bolnici, obitelji je prišao mladić u dobi od oko 25 godina i zaprijetio da moraju povući prijavu jer će se u suprotnom dogoditi još gore stvari.

Obiteljsku kuću žrtve u Kragujevcu, osigurava policija.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok