Nakon što je ubio suprugu muškarac je išao presuditi i sebi, no iako se mislilo da je i on mrtav iz policije doznajemo da ubojica još daje znakove života.

U karlovačkom naselju Drežnik odigravala se prava drama - obiteljska svađa bračnog para Matan izrasla je u sukob koji je završio pucnjavom! Supružnik (50) ubio je suprugu pa sebe nakon što je u intervenirala specijalna policija. Pregovori o predaji trajali su više od dva sata. Susjedi smatraju da je svemu kumovao i alkohol, a izvjesno i razmirice u braku.

Susjedi su oko 17 sati začuli su pucnjavu iz dvorišta kuće i povike: "Makni se, odlazi, ubit ću i tebe!"

Kako neslužbeno doznaje Večernji list, žestoku svađu supružnika pokušao je smiriti prvi susjed I. Mateša. Apelirao je da se smire i da probleme pokušaju riješiti na drugačiji način. No, u jednome trenutku je suprug D. izvadio je pušku i zapucao prema supruzi i okrenuo se prema susjedu u želji da puca i prema njemu. Srećom, kako nam je rekao susjed u kojeg je supružnik pucao, metak se očito zakočio u cijevi jer unatoč repetiranju nije uspio upaliti pa se susjed uspio skloniti u kuću i pozvati policiju. Kako je sam rekao, supružnik koji je na njega pucao bio je krvav pa je pretpostavio da je supruga ranjena.

Suprug je u međuvremenu zatočio suprugu u kuću i nije puštao policiju, a policijski djelatnici s njim su pokušavali pregovarati da se preda. Neslužbeno doznajemo da je sukob započeo još jučer nakon čega je suprug prenoćio u karlovačkoj policiji. Danas tijekom dana pušten je kući, a svađa se nastavila.

Inače, riječ je o mirnom paru. Oboje su radili i imaju odraslu djecu koja nisu bili s njima.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok