Drugoga dana Međunarodnog sajma gospodarstva u Mostaru, HT ERONET je organizirao prezentaciju usluga koje su još u razvojnoj fazi.

Riječ je o uslugama „Pametne kuće“ i uslugama IoT, specijaliziranim za poljoprivredu i uključenim u lanac poljoprivredne proizvodnje.

Obje navedene usluge su u razvojnoj fazi i korisnicima je omogućen uvid u trenutnu fazu, kao i eventualne prijedloge daljnjega razvoja.

Pametna kuća je usluga koja korisnicima omogućuje daljinsko očitavanje određenih parametara sa senzora te upravljanje kućom posredstvom telekomunikacijskih mreža.

Zainteresirani su se tako, na štandu HT ERONET-a, mogli upoznati sa svim sastavnicama usluge, načinom upravljanja senzorima, kao i dodatnim detaljima.

Usluga se razvija u suradnji s tvrtkom Smart Sense.

U segmentu IoT usluga, a u suradnji s tvrtkom Ericsson Nikola Tesla, HT ERONET je prezentirao razvoj usluge za poljoprivredni sektor, koja prikuplja i analizira mikrolokacijske agrometeorološke podatke te korisnicima omogućuje donošenje kvalitetnih i pravodobnih odluka u poljoprivrednom procesu.

Predsjednik Uprave Vilim Primorac i član Uprave – izvršni  direktor za pokretnu mrežu HT ERONET-a  Goran Kraljević su također posjetili i štand HUAWEI TECHNOLOGIES CO., LTD gdje su razgovarali s predstavnicima ove tvrtke.

Pratite Livno Online na Facebooku, Twitteru, Instagramu ili Youtube-u

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i Livno Online ne može se smatrati odgovornim za izreceno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.Ukoliko ne posjedujete email adresu u polje za email adresu upišite abc@abc.com

Najnovije tehnologija