Parovi koji su zaljubljeni do ušiju često rade slične stvari koje su za njih dokaz međusobne odanosti i ljubavi.

Ako ste u vezi, sretni i zaljubljeni, velike su šanse da kao par radite barem jednu od sljedećih sedam stvari:

1.Imate posebne rituale svaki dan

Osim što rituali pružaju određenu sigurnost, za parove oni imaju puno dublje značenje. Ti posebni trenuci pomažu da zaboravite na ostatak svijeta i podsjete zašto ste izabrali biti baš s tom osobom. Imate jedinstvene, posebne rituale za koje samo vi znate i u kojima samo vi sudjeluju. Na takav način zbližavate se sa svojim partnerom i osjećate veću bliskost i povezanost. Piše Zadovoljna.hr.

2.Prioritet ste jedno drugome

Ako ste zaljubljeni par koji se međusobno voli i cijeni, onda ćete jedno drugome biti prioritet, bez obzira na sve. Uvijek ste si oslonac, a da će tako uvijek i biti, najbolje će se pokazati kada ''zagusti''. Saznajte i jeste li uistinu zaljubljeni uz pomoć jednostavnog testa.

3.Podupirete međusobne snove i želje

AKo ste jedna od osoba koja nema mira i konstantno želi isprobavati nešto novo, a vaš partner vas u tome podupire, onda ste prava sretnica. Bez obzira na to kako se osjećate i koji god put izabrali važno je da vas druga stana podupire.

Ako iskreno podupirete partnera u nečemu što oboje želite u konačnici, to znači da ste duboko povezani i imate razumijevanja. Parovi koji to rade znaju koliko je važno pokazati potporu i ostati pozitivan jer prava ljubav budi ono najbolje u vama.

4.Pričate o emocijama

Potrebno je i važno u vezi otvoreno pričati o osjećajima koje proživljavamo. Bez obzira na to je li riječ o nečemu značajnome ili o sitnicama koje su nam se dogodile tijekom dana. Zaljubljenim parovima je to posve prirodna stvar.

Ako ste već dugo u vezi i prestali ste to raditi, počnite odmah jer ćete tako poboljšati vaš odnos. Komunikacija je ključ u vezi.

5.Često vodite ljubav

Zaljubljeni parovi trebali bi imati dobar seksualni život, odnosno trebali bi (prirodno) često voditi ljubav . Bez obzira je li riječ o vašem deču ili suprugu, na taj način produbljujete povezanost i intimnost. Ako ste u braku i imate djecu, često vođenje ljubavi je malo zahtjevniji zadatak, ali nije nemoguća misija.

6.Često se zajedno smijete

Smijati se s vašim partnerom možete bilo gdje. Iskreno povezani i zaljubljeni parovi pronaći će i stvoriti priliku kako bi se zajedno smijali, bez obzira na to gdje su i u kakvoj su trenutno situaciji. Sposobnost pronalaska radosti u svakodnevnom životu je ono što često zna držati parove zajedno.

7.Radujete se zajedničkoj budućnosti

Dok ste sretni i zaljubljeni radujete se svakom novom danu, mjesecu i godini provedenima s voljenom osobom. Bit ćete sretni čim vam se ukaže prilika za razgovorom o zajedničkoj budućnosti. Parovi koji nisu toliko entuzijastični biti će fokusirani više na sadašnjosti i sigurno neće biti toliko uvjereni da će zauvijek ostati zajedno.

Pratite Livno Online na Facebooku, Twitteru, Instagramu ili Youtube-u

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i Livno Online ne može se smatrati odgovornim za izreceno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.Ukoliko ne posjedujete email adresu u polje za email adresu upišite abc@abc.com
comments powered by Disqus

Najnovije zanimljivosti