Jedna od pozitivnih stvari, kad je u pitanju virtualni svijet, jeste mogućnost promoviranja vlastitog rada i kreativnosti.

To je prepoznala i Livanjka Danijela Džal Jezidžić, koja je odlučila svoje ideje, zamisli , pretočiti na unikatne kutijice i okušati svoje znanje i talent u virtualnom svijetu.

„Međutim to je mač s dvije oštrice. Da biste bili zapaženi vaš rad mora biti, zaista, odličan, jer puno je ponuđača i proizvoda na tržištu. Moja priča sa kutijicama je krenula sasvim neočekivano, preko on-line druženja i potrage za kulinarskim receptima, naišla sam na grupu "teta" koje su radile nešto slično a kada jednom uđete u čarobni svijet salvetica i boja onda mašta radi svoje. „ kazala je Danijela.

Svaka kutijica ma kako se činila slična nekoj drugoj,  ima svoju priču, detalj, motiv i svakoj se i nakon 3 godine rada, otkrila nam je , iznova raduje i radi ih s ljubavlju. Obzirom na današnji tempo i nedostatak vremena i svakodnevne obveze, nije lako udovoljiti tržištu koje je svaki dan sve veće i veće.

„Kada mi " nije dan" ni ne počinjem,  jer zbilja ma kako se činile jednostavne potrebno je posvetiti se i najmanjem detalju. Kutijice radim kroz četiri  faze- temeljno bojanje, željena boja, motiv i lakiranje i za svaku je potrebno bar 2 dana radi faza sušenja“, dodala je.

Ono što je posebno privuklo zaljubljenike u ovakvu vrstu darova je to što su kutijice personalizirane imenom a često i dragim motivom. Poklanjaju se za razne prigode, od krštenja, prvih pričesti, rođendana, vjenčanja, godišnjica, proslave diploma , blagdanskih darivanja i sl. i do sada su otputovale na razne strane, od Australije, Kanade, Švedske, Francuske, Njemačke, Hrvatske i naravno BiH.

„Krug onih koji naručuju se širi sam od sebe preko zadovoljnih kupaca što mi je ujedno i najbolja reklama, najčešće to ide tako da kupac dođe i kaže "mi  smo dobili sada bi i mi htjeli pokloniti".

Tržište je takvo da neprestano iziskuje nove ideje, nema predaha, i ako želiš ostati i biti zanimljiv i u trendu, ideje se moraju rađati skoro svakodnevno.

„Uz kutijice često u kompletu radim i okvire za slike a osim toga tu su i drvene table za posluživanje, podmetači za čaše, drvena slova za vrata  i sl.  Ideja imam puno, nažalost nemam toliko vremena za realizaciju, jer je ovaj hoby koji je polako prerastao u drugi posao još uvijek "noćni rad" nakon redovnoga posla i obiteljskih obaveza“, otkrila je Danijela.

Detalje možete pronaći na Facebook stranici Danijeline kutijice, na kojoj ćete se najbolje uvjeriti kako upornost i trud uvijek urode plodom.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok