Foto: Bljesak.info

Uposlenici Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Hercegovačko-neretvanske županije donirali su 400 KM bolesnom mladiću Nikoli Cvijetiću (21).

Donacijom su željeli animirati i ostale uposlenike raznih ministarstva da novčanom donacijom pomognu mladiću iz Glamoča u borbi protiv opasne bolesti.

Podsjećamo, Nikola se bori se s opakim tumorom kralježnice. On je operiran dva puta i liječi se u Sveučilišnoj kliničkoj bolnici Mostar.

Kako bi i vi pomogli Nikoli novac možete uplatiti na njegov račun u banci.

Korisnik:
Nikola Cvijetić
Broj računa:
1540010000001910 - Intesa Sanpaolo banka BiH
201045 21 373065 - Poziv na broj

Nikola Cvijetić, 21-godišnjak iz Glamoča, bori se s opakim tumorom kralježnice. On je operiran dva puta i trenutno je na liječenju u Sveučilišnoj kliničkoj bolnici Mostar. U bolnici, na odjelu onkologije, nalazi se već dva mjeseca, a trenutno je nepokretan.

Kako bi nastavio liječenje Nikolinoj obitelji su potrebna dodatna novčana sredstva.

''Ovaj pozitivni momak je student druge godine Poljoprivrednog fakulteta u Banja Luci,te jedan od 9-ro djece u obitelji Cvijetić koji su nažalost bez majke ostali prije 2 godine. Bori se s opakom bolešću, a nakon dvije operacije nažalost nadamo se samo privremeno ostaje na postelji. Pomozimo mu da nastavi normalan život sa svojim vršnjacima'', rekla je za Bljesak.info Martina Perić Jozepović humanitarka koja je posjetila Nikolu u bolnici i koja je preko Facebooka pokrenula humanitarnu akciju kako bi pomogla Nikoli i njegovoj obitelji.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok