U okviru  projekta „Primjena koncepta ljudske sigurnosti u cilju stabilizacije zajednica u Hercegbosanskoj županiji” u petak, 6. svibnja 2016. godine, predstavnici UNDP-a uručili su informatičku i uredsku opremu  Županijskom i općinskim zavodima za upošljavanja na području Hercegbosanske županije.

Projekt „Primjena koncepta ljudske sigurnosti u cilju stabilizacije zajednica u Hercegbosanskoj županiji” podržan je od UN fonda za ljudsku sigurnost, a implementiraju ga UNDP, UNHCR, UNICEF i IOM uz partnerstvo Vlade Hercegbosanske županije, županijskih općina, Crvenog križa, Županijskog centra za socijalnu skrb i lokalnih organizacija civilnog društva.

Ukupna vrijednost dodijeljene opreme iznosi oko 26.000,00 KM, a sastoji se od 14 računala, 7 multifunkcionalnih uređaja te 7 velikih i 7 malih oglasnih ploča koja će biti raspodijeljena županijskom i općinskim zavodima za upošljavanje na području Hercegbosanske županije.

Pored ove vrijedne donacije UNDP je sudjelovao i u izradi nove web stranice Zavoda za upošljavanje koja će sada pružati puno više informacija nezaposlenima i poslodavcima.

Uz ravnatelja Zavoda za upošljavanje Hercegbosanske županije, Ante Omazića, dodjeli informatičke i uredske opreme nazočili su predstavnici UNDP-a te predsjednik Vlade Hercegbosanske županije, Draško Dalić, koji je ovom prilikom zahvalio ovoj organizaciji na konkretnosti realizacije svojih obećanja.

Priopćeno je iz Vlade HBŽ.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok