Nova poznanstva, puno pozitivne energije, pluća šokirana svježim zrakom i malo zdravog umora posljedica su događaja pod nazivom „100 žena na Kamešnici“, održanog u nedjelju, 22. svibnja 2016. godine.

Simbolični naziv je nadmašen brojem pripadnica ljepšeg spola koje su se upustile u pustolovinu koju su za njih organizirali članovi Gorske službe spašavanja Hercegbosanske županije.

Tvrtka Ćićko commerce d.o.o. organizirala je besplatan prijevoz do sela Podgradina gdje je započeo ovaj, u Livnu novi oblik zabave pod pokroviteljstvom općinskog načelnika Luke Čelana. Dobro raspoloženje i sunčano vrijeme pratili su sudionice do samoga vrha planine na čije se osvajanje odvažio veliki dio ekipe. Vrijedni tim GSS-a HBŽ je na Pešinom vrilu pripremio kavu i ručak kako bi dame napunile baterije za ostatak dana koji su provele uživajući u ljepotama Kamešnice, odmoru i druženju. Osvajanju Konja, uz domaćine iz Livna, su se pridružile i gošće iz Kupresa, Glamoča, Otoka, Sinja, Šibenika i Primoštena. Za uspomenu na ovaj događaj sudionice su dobile i prikladne majice, te su se, nakon zajedničkog fotografiranja i zasluženog odmora, s osmijehom i bez većih poteškoća spustile u istom broju u podnožje planine.

Odlična organizacija, elan sudionica i doprinos naših sponzora pokazali su se formulom za savršen dan – dan proveden u prirodi s ljudima koji šire dobre vibracije, dan u kojemu je tjelesna aktivnost značila zabavu, razonodu i odmor od svakodnevice. Gorska služba spašavanja Hercegbosanske županije zahvaljuje Ana-Mariji Brdar, Andriji Vrdoljaku, mesnici „Davor“, tiskari „Periša“, Zvonimiru Perkoviću, Anti Kaselju i svima koji su na bilo koji način sudjelovali u ostvarenju ovog projekta te se nadamo da je ovo početak jedne lijepe planinarske priče.

Pogledajte fotogaleriju na gss-hbz.com >>>

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok