Na izbornoj skupštini Općinskog odbora HDZ-a 1990 Tomislavgrad za novog predsjednika te podružnice izbran je Drago Stanić, dopredsjednci su Vlado Mihojević i Stipan Krajina, dok je za tajnika stranke imenovana Ivana Jurič.

U Općinski odbor ušli su Ilija Papić, Ivan Baćak, Perica Petrović, Ružica Jurčević, Ivica Klišanin, Ivan Krstanović i Mate Krakan, dok su u Nadzorni odbor izabrani Blaž Krajina, Jerko Kelava i Tomislav Jurič.

- Svjesni svih potencijala kojim općina raspolaže, ipak smatramo da su kod nas najveći kapital ljudi. Vjerujemo u duvanjskog čovjeka, u njegovu pamet, snagu, želju da usprkos svim nedaćama ostane na svojim ognjištima, za Fenu je kazao Stanić.

Osvrnuo se i na odlazak mladih s tih prostora istaknuvši kako loša politika, opterećene segregacijom, kriminalom, korupcijom i nepotizmom, ne smije biti razlog iseljavanja.

- Osjećam se pozvani i spreman svojim političkim djelovanjem doprinijeti zaustavljanju negativnih trendova u društvu - dodao je predsjednik Općinskog odbora HDZ-a 1990 Drago Stanić.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok