Vodstvo Mladeži sastalo se s članovima Mladeži HDZ BiH iz ove općine, predstavnicima Mladeži HDZ BiH iz drugih općina Hercegbosanske županije.

Predsjednik Mladeži HDZ BiH Vedran Kožul, potpredsjednica Ivana Krželj, glavni tajnik Damir Šunjić i član Predsjedništva Mario Mikulić posjetili su općinu Bosansko Grahovo. Tom prigodom sastali su se s članovima Mladeži HDZ BiH iz ove općine, predstavnicima Mladeži HDZ BiH iz drugih općina Hercegbosanske županije, kao i vodstvom Županijskog odbora HDZ BiH Hercegbosanske županije.

Vodstvo Mladeži HDZ BiH najprije je posjetilo hrvatsko selo Korita gdje su ih dočekali predsjednik OO HDZ BIH Bosansko Grahovo Darko Sarić i predsjednik OO Mladeži HDZ BiH Bosansko Grahovo Ivica Ivanović. Potom je održan sastanak u prostorijama OO HDZ BiH Bosansko Grahovo. Na sastanku je naglašeno kako ovaj kraj, zbog svojih prirodnih bogatstava i ljepota te blizine nekoliko većih gradova, ima značajan turistički i gospodarski potencijal koji se tek treba iskoristiti u pravoj mjeri. Predsjednik Mladeži HDZ BiH Vedran Kožul istaknuo je kako je politički i društveni angažman Hrvata u ovoj općini za svaku pohvalu, posebice kada uzmemo u obzir malobrojnost našeg naroda u ovoj općini.

Nakon sastanka organiziran je posjet župnoj crkvi sv. Ilije u Obljaju, gdje je o povijesti župe i Hrvata u Bosanskom Grahovu govorio dopredsjednik Županijskog odbora HDZ BiH HBŽ Krešimir Sarić. Završna postaja posjete bilo je mjesto Stožišta gdje su se s vodstvom Mladeži HDZ BiH, uz već navedene dužnosnike, sastali predsjednik Županijskog odbora HDZ BiH HBŽ Ivica Brešić i predsjednik OO HDZ BiH Drvar Stijepo Vukančić.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok