Predsjednik Vlade Hercegbosanske županije, Draško Dalić danas je s načelnikom opčine Livno, Lukom Čelanom i predstavnicima UNDP-a Dinom Kabiljagićem i Vahidinom Ogreševićem i predstavnicima izvođača radova te nadzora radova obišao zgradu novog dječjeg vrtića Sunčani most Livno.

Tijekom prve faze projekta završeni su vanjski građevinski radovi na zgradi, izmijenjen je krov i postavljanja nova fasada te su započeti radovi na izgradnji kanalizacijskog sustava.

Drugom fazom projekta kroz mjesec kolovoz predviđeni su unutarnji radovi. Projekt otvaranja inkluzivnog vrtića, provodi Vlada Hercegbosanske županije zajedno s Općinom Livno i UN-ovom agencijom UNDP.

Prije upriličene posjete dječjem vrtiću predsjednik Vlade u svom uredu održao je sastanak s predstavnicima UNDP-a i općine Livno o nastavku zajedničke realizacije projekata Zavod za hranu i veterinu, mini sirana te brendiranja Livanjskog sira i Glamočkog krumpira.

Razgovaralo se i o pomoći UNDP-a pri formiranju Razvojne agencije i Stručne službe za razvoj i europske integracije kao i ureda za dijasporu u Vladi Hercegbosanske županije.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok