Hrvatska republikanska stranka (HRS) oglasila se priopćenjem za javnost u kojem navodi kako je ta stranka liste kandidata za predstojeće izbore prijavila u Tomislavgradu, Čapljini i Širokom Brijegu.

“Nije ni ovaj put prošlo bez zastrašivanja kandidata, nuđenja nemoralnih ponuda, probušenih guma, noćnih poziva i anonimnih SMS-ova bilo od strane članova ‘stožerne’ stranke, kao i onih koji žele postati kao oni, a prodaju se pod njihovu konkurenciju”, navodi se u priopćenju.

Iz HRS-a su pozvali sve one kojima ne smeta tretiranje javnog vlasništva kao privatnog, kojima ne samo da ne smeta uhljebljivanje rodbine, prijatelja, kumova i partijskih podobnika u administraciju i poduzeća u javnom vlasništvu,  sve one kojima je draže šutjeti i trpjeti, nego se usuditi dići glas i ustati protiv, da ne glasuju za HRS.

“Općine kao stranački plijen, javna poduzeća i administracija kao meka za uhljebljivanje podobnih koji ih vode u dugove i propast,  domovi zdravlja i bolnica u stečaju, kako bi pacijenti išli u privatne klinike, bacanje blata na svetinje Domovinskog rata, odlazak mladih i cijelih obitelji. Sve one kojima ovo ne smeta, pozivamo da na sljedećim izborima ne glasuju za HRS”, navodi se u priopćenju.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok