Veleposlanik Republike Koreje u Republici Hrvatskoj, Park Won-sup jučer je tijekom dvodnevnog nastupnog posjeta Bosni i Hercegovini boravio u Hercegbosanskoj županiji.

Tom je prigodom veleposlanik Park Won-sup zajedno sa suradnicima i predstavnicima UNDP-a posjetio općine Drvar i Bosansko Grahovo i razgovarao s domaćinima. Nakon posjeta zapadnim općinama županije veleposlanik se sastao s predsjednikom Vlade Hercegbosanske županije, Draškom Dalićem, te tom prilikom izrazio zadovoljstvo boravkom u Hercegbosanskoj županiji.

Na sastanku se razgovaralo o do sad realiziranim projektima informatičkog opremanja škola i obnovljenim igralištima, te o nastavku istih projekata kroz sljedeću godinu koje će financirati Republika Koreja.

Dogovoreno je da će se u mjesecu studenom upriličiti ponovni posjet veleposlanika kada je planirana primopredaja donacije Republike Koreje Hercegbosanskoj županiji. Obzirom da se radi se o dva ambulantna vozila za potrebe domova zdravlja i o obuci za korištenje istih predsjednik Vlade zahvalio je veleposlaniku Park Won-sup-u za donaciju koja je u fazi realizacije u nadi da će se suradnja nastaviti i sljedećem razdoblju ne samo na socijalnom nego i na gospodarskom području

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok