U nedjelju 17. srpnja 2016. godine je svečanost otvorenja Livanjskog kulturnog ljeta 2016. godine.

Ovo je peta godina ove manifestacije u organizaciji Općinskog načelnika i Općine Livno. Program je bogat kazališnim predstavama, poetskim večerima, koncertima, izložbama počevši od nedjelje 17. srpnja pa sve do petka 12. kolovoza. Budite dio ove, sada već tradicionalne priče ljetnih livanjskih događanja.

Svečanost otvorenja je u nedjelju 17. srpnja na ljetnoj pozornici u ambijentu Gradskog parka ispred Narodnog sveučilišta u 20 sati i 30 minuta.

Odličnom izvedbom u svijet dalmatinske pjesme uvest će nas splitska klapa Rišpet. Riječ je o klapi osnovanoj 2011. godine a osnovao ju je Pero Kozomara skladatelj i producent. Ivo Amulić je u klapi solist.

Kozomara je široj javnosti poznat po pjesmama: "Ne more mi bit", "Bura", "Zora bila", "Još ne mogu pristat volit", "Dugo nije pala kiša", "Nasukan", "Samo me čvrsto stisni za ruku", "Kiša", "Mala tica", "Ne peri od mene ruke"... S tim te vlastitim pjesmama Šapnut ću ti tajnu, Kad je pošla ća, Mislin samo na te, Sunce mi od tebe dolazi klapa Rišpet počastit će livanjsku publiku na otvorenju Livanjskog kulturnog ljeta 2016. u nedjelju u Gradskom parku u 20 sati i 30 minuta.

Dobro došli!

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok