OO HDZ 1990 Livno poziva sve Livanjke i Livnjake koji su iz razno raznih razloga napustili prostor općine Livno, a imaju prijavljeno prebivalište na području općine Livno (imaju neki osobni dokument izdan u BiH, osobna iskaznica, putovnica, vozačka dozvola) i neće biti u BiH na dan održavanja izbora 02. listopada 2016. Godine da svoje glasačko pravo ostvare glasujući u diplomatsko-konzularnim predstavništvima BiH ili putem pošte.

Ako se odlučite za glasovanje putem pošte trebate se prijaviti Središnjem izbornom povjerenstvu BiH (SIP BiH ili CIK BiH) sa zahtjevom za glasovanjem putem pošte. Potrebno je popuniti Tiskanicu (Obrazac) za glasovanje izvan BiH i uz istu priložiti presliku jednog od važećih osobnih dokumenata.

Popunjenu tiskanicu prijave i presliku jednog važećeg dokumenta trebate dostaviti Središnjem izbornom povjerenstvu putem pošte, poslati faxom ili elektroničkim putem na  e–mail.

Ako dostavljate putem pošte adresa je:
Izbori u Bosni i Hercegovini
Poštanski pretinac 451
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Ili poslati faxom na sljedeće brojeve: 00387 33 251 333 i 00387 33 251 334
Ili, elektroničkim putem na e- mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Krajnji rok za dostavu tiskanica i traženih dokumenata je 19.07.2016. godine u 24,00 sata.

Nakon prijave, a prije izbora dobit će te glasačke listiće na prijavljenu adresu u inozemstvu, te će te popunjene glasačke listiće, opet poštom moći vratiti Središnjem izbornom povjerenstvu i na taj način ostvariti soje biračko pravo.

Tiskanicu (Obrazac)  prijave za glasovanje izvan BiH možete preuzeti ovdje, primjerak kako treba popuniti tiskanicu (obrazac) ovdje, a za svu ostalu pomoć,eventualne upite i nejasnoće kontaktirajte nas na tel.: Ured HDZ 1990 u Livnu tel. 034 200 278 ili na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Ured za informiranje OO HDZ 1990 Livno

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok