Dana. 31.07.2016 godine u 21,20 sati dogodila se prometna na magistralnom putu Livno - Šujica, na prevoju Borova Glava, u kojoj je A.M. rođen 1985 godine u Bugojnu, upravlajući motornim vozilom marke " Mercedes" reg. oznaka M 45 J 900, udario u divljeg konja.

Očevid na mjestu događaja obavili su djelatnici PU Livno, te tom priliko utvrdili da je vozač A. M. zadobio lakše tjelesne ozljede koje su mu sanirane u DZ Livno, dok je na motornom vozilu pričinjena veća materijlana šteta.

Također, dana 31.07.2016 godine u 21,40 sati dogodila se prometna nezgoda na lokalnom putu u mjestu Vrtoče, Drvar, u kojoj je V.B. rođen 1971 godine u Drvaru, upravljajući motornim vozilom marke "VW Transporter" reg. oznaka O 93 T 137, izgubio nadzor nad vozilom i sletio s kolnika.

Suvozač D.R. rođen 1954.godine u Drvaru, je tom prilikom zadobio teže tjelesne ozljede, te je na putu za Županijsku bolnicu u Livnu od zadobivenih ozljeda preminuo.

Vozač V.B. je prevezen u Županijku bolnicu u Livnu, gdje mu je ukazana liječnička pomoć, nakon čega je zadržan na daljnjem liječenju.

Daljnji operativni rad je u tijeku.

Priopćeno je iz MUP-a HB županije.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok