Međunarodn tim za QUALIFOR nadzoru sastavu: Milan Tóth (SGS Slovakia), zajedno sa svojim suradnicima Bojanom Đurićem (SGS Beograd) i Stevanom Stančićem(neovisni ocjenjivač) izvršio je IV. redovnu godišnju kontrolu FSC certifikata održivog gospodarenja šumom u ŠGD „Hercegbosanskim šumama“ d.o.o. Kupres.

Prva dva dana, 26. i 27. srpnja 2016. godine obavljen je pregled dokumentacije i kontrola terena u organizacijskim jedinicama, šumarijama Drvar i Glamoč. Treći dan 28. srpnja izvršen je pregled dokumentacije službi u Direkciji i provjerena usklađenost poslovanja Društva po FSC principima.

Nadzor je završio sastankom u sali za sastanke u Direkciji. Vođa tima za nadzor gospodin Milan Toth. je istaknuo da velike nusaglašenosti nema, te da je ove godine otkrivena tek jedna mala neusaglašenost.

Naglasio je veliki napredak u vođenju dokumentacije, opremljenosti, kao i izvedbi radova na terenu. U periodu posjedovanja certifikata od strane ŠGD „Hercegbosanskih šuma“ d.o.o. Kupres ovo je do sada najbolji postignuti rezultat.

Pratite Livno Online na Facebooku, Twitteru, Instagramu ili Youtube-u

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i Livno Online ne može se smatrati odgovornim za izreceno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.Ukoliko ne posjedujete email adresu u polje za email adresu upišite abc@abc.com
comments powered by Disqus

Najnovije županija