Visoko izaslanstvo HDZ-a BiH predvođeno predsjednikom HDZ-a BiH i hrvatskim članom Predsjedništva BiH dr. Draganom Čovićem nazočilo je danas na patronu i posveti crkve Gospe od Anđela u Guberu kod Livna.

Misu je predvodio i crkvu posvetio banjalučki biskup Franjo Komarica uz nazočnost mnoštva vjernika iz svih livanjskih župa te velikog broja svećenika.

Uz Dragana Čovića događaju su nazočili i Borjana Krišto, zamjenica predsjedatelja Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine BiH i zamjenica predsjednika HDZ-a BiH, Bariša Čolak, zamjenik predsjedatelja Doma naroda PS BiH, Josip Grubeša, ministar pravde u Vijeću ministara BiH, Draško Dalić, predsjednik Vlade HBŽ-a s ministrima i Luka Čelan načelnik općine Livno, priopćeno je iz HDZ-a BiH.

Na kraju sv. mise prisutnim vjernicima riječima zahvale obratio župnik fra Vinko Sičaja. Iskazao je svoje zadovoljstvo brzinom radova na crkvi te dodao da je to plod zajedništva mještana mjesta koja afiliraju ovoj crkvi, a potom i zajedništva cijele župe Livno i cijelog livanjskog kraja te iseljenih Livnjaka i ostalih dobročinitelja koji su  pomogli pri izgradnji ove crkve, ističe se u priopćenju.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok