Srpska Napredna Stranka FBiH je u petak imala promociju na području FBiH i već je na prvi dan izborne kampanje okupila preko tisuću članova i simpatizera na promociji svojih kandidata za predstojeće lokalne izbore u Drvaru, Petrovcu i Grahovu.

Na promociji su prisustvovali i mnogi gosti iz drugih političkih stranaka, predsjednici udruženja umirovljenika, predstavnici braniteljskih organizacija, predstavnici NVO sektora i svi zajedno smo svjedočili promociji Srpske Napredne Stranke na području Federacije BiH, koja će zasigurno biti novi i najsnažniji pravac srpske politike na području cijele FBiH.


Srpska Napredna Stranka je najjača srpska regionalna politička partija i naša je čast da budemo dio takve obitelji sa kojom dijelimo ista uvjerenja i viziju.


Na sam dan početka izborne kampanje, zajedno sa mnogobrojnim građanima Drvara, Petrovca i Grahova pokazali smo našu snagu, pokazali smo iskrenu volju, ogromnu odlučnost, izuzetnu energiju, našu mladost i znanje.

Predstavili smo građanima detaljnu strategiju kako vidimo razvoj privrede, otvaranje novih radnih mjesta, bolje obrazovanje naših učenika, bolju zdravstenu i socijalnu zaštitu, promoviranje turističkih potencijala naših općina, sigurniji ambijent za sve građane i sretniju budućnost u općinama u kojima smo politički već prisutni.

Zahvaljujući svima onima koji su došli da nas podrže već prvi dan izborne kampanje, Srpska Napredna Stranka na području FBiH je započela povijesni  put zaštite srpskog naroda i nacionalnih interesa, univerzalnih ljudskih vrijednosti i njegovanja suživota sa drugim narodima.

Podrška koju smo na prvi dan izborne kampanje dobili od mnogobrojnih građana odredila je naš životni i politički pravac, da radimo još snažnije, da se trudimo još jače, da učimo i obrazujemo se još više,  kako bi sa tim radom i znanjem razvijali mjesta u kojima živimo i radimo i učinimo život svakog građanina boljim i ugodnijim, jer je to za nas odgovornost, obaveza i sveti zadatak zbog kog ćemo prevazići svaku prepreku i ništa nas neće, ne može i ne smije pokolebati.

Srpska Napredna Stranka FBiH se ovim putem zahvaljuje svim članovima, simpatizerima, aktivistima, svim građanima Drvara, Grahova i Petrovca koji su svojim prisustvom uveličali i podržali promociju naših kandidata.


SAMO NAJBOLJI IDU NAPRIJED!
SRPSKA NAPREDNA STRANKA

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok