Miroslav Ćiro Blažević, nositelj liste za XI izbornu jedinicu Koalicije za Premijera i Stranke rada i solidarnosti, prekjučer je sa suradnicima boravio u Livnu i družio se s članovima i simpatizerima Hrvatske liste za Livno.

Miroslav Ćiro Blažević naglasio je kako je Livno vrlo bitno za opstojnost Hrvata u BiH, te da Livno zaslužuje puno bolji odnos i pomoć Republike Hrvatske u rješavanju infrastrukturnih problema, kako bi se zaustavilo daljnje iseljavanje Hrvata iz Livna. Ukoliko bude izabran u Hrvatski Sabor potaknut će promjene, kojim se Livnu daje puno veći značaj nego što su to radile sve dosadašnja hrvatske vlasti, jer je Livno vitalno za opstojnost Hrvata u BiH, te je pozvao Livanjke i Livnjake da podrže Koaliciju za Premijera i Stranku rada i solidarnosti i njega kao nositelja liste za XI izbornu jedinicu na hrvatskim prijevremenim parlamentarnim izborima koji će se u BiH i dijaspori održati 10. i 11. rujna.

Hrvatska lista za Livno daje punu podršku Koaliciji za Premijera i gospodinu Miroslavu Ćiri Blaževiću, nositelju liste za Hrvatski Sabor, te poziva birače da svoj glas daju gospodinu Miroslavu Ćiri Blaževiću i Koaliciji za premijera.

Livno, 03. rujna 2016.

Jakov Perković, predsjednik HLL

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok