Na početku svake izborne kampanje, pa tako i za ove lokalne izbore, od 2008. godine, kod šumarske kuće u Grlima, održava se motivacijski zbor Hrvatske demokratske zajednice Bosne i Hercegovine Tomislavgrad.

Tako je bilo i u nedjelju na okupljanju kojemu su se odazvali brojni članovi i simpatizeri ove stranke, ali i gospodarstvenici i uglednici društvenoga života naše općine.

Među nazočnima su bili i predstavnici HDZ 1990, koalicijskoga partnera HDZ BiH u Tomislavgradu, koji će na ovim lokalnim izborima za načelnika podržati upravo aktualnoga općinskoga načelnika Ivana Vukadina.

Nazočima su se kratkim prigodnim govorima obratili predsjednik OO HDZ BiH Tomislavgrad Stipan Šarac i kandidat HDZ-a BiH za treći načelnički mandat Ivan Vukadin a predstavljeni su i kandidati ove stranke za Općinsko vijeće Tomislavgrad.

Zaključeno je kako je ovo najkvalitetnija lista s koje će zasigurno biti izabran najveći broj budućih vijećnika koji će s koalicijskim partnerima činiti većinu u Općinskom vijeću Tomislavgrad a sadašnji i budući načelnik bit će upravo Ivan Vukadin.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok