Pri kraju su građevinski radovi zbog kojih je odgođen početak nove školske godine u Srednjoj strukovnoj školi Silvija Strahimira Kranjčevića Livno i Srednjoj strukovnoj školi Tomislavgrad.

Na Srednjoj strukovnoj školi Silvija Strahimira Kranjčevića Livno izvršena je rekonstrukcija krovišta škole, fasadni radovi – toplinska izolacija škole, te radovi u športskoj dvorani – rekonstrukcija svlačionica i sanitarnih čvorova, dok je u Srednjoj strukovnoj školi u Tomislavgradu potpuno opremljeno 11 novih učionica, 2 nove prostorije za rukovodstvo škole, 4 nova sanitarna čvora, te novi podovi i stubište.

Ono što je bitno istaknuti je to da će od ove školske godine svi učenici Srednje strukovne škole u Tomislavgradu pohađati nastavu u jednoj smjeni što će zasigurno doprinijeti značajnom smanjenju ukupnih troškova škole.

Ovim putem ujedno obavještavamo učenike ove dvije škole da u ponedjeljak, 12. rujna 2016. godine počinje nova školska godina.

Povodom završetka svih radova zakazano je svečano otvorenje novih prostorija Srednje strukovne škole u Tomislavgradu u ponedjeljak, 12. rujna u 10:00 sati.

Priopćeno je iz Vlade HB županije.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok