U nedjelju 11. rujna u Republici Hrvatskoj održat će se parlamentarni izbori.

Za Hrvate iz Bosne i Hercegovine birališta će biti otvorena u subotu 10. i u nedjelju 11. rujna. OO HDZ-a BiH Livno poziva sve svoje članove i simpatizere da se odazovu na ove izbore jer, ne samo da je važno kako će izgledati saziv Hrvatskoga sabora, nego i  tko će u Saboru predstavljati Hrvate iz Bosne i Hercegovine.

Kvalitetno to može jedino ona osoba koja i živi u Bosni i Hercegovini, koja poznaje probleme s kojima se Hrvati suočavaju i koja će se kroz Sabor zauzeti za pitanja Hrvata u Bosni i Hercegovini.  Stoga OO HDZ-a Livna poziva sve svoje članove i simpatizere da iziđu na izbore i svojim glasom podrže kandidate na listi HDZ-a za XI. Izbornu jedinicu, a posebice Livnjaka Dragana Kontu koji se na listi nalazi pod brojem šest.

Livanjski HDZ također obavještava birače da je osigurao i besplatan prijevoz na glasovanje u Mostar. Polazak s autobusnog kolodvora je u subotu u 10 sati a u nedjelju u 8 sati ujutro. Oni koji se nisu registrirali za glasovanje, registraciju mogu obaviti na navedenim danima izbora.

Priopćeno je iz Izbornog stožera OO HDZ BiH Livno.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok