U srijedu 14. rujna u radnoj posjeti  Hercegbosanskoj županiji boravit će predsjednik HDZ-a BiH i hrvatski član predjedništva BiH, dr. Dragan Čović i zamjenica predsjedavajućeg Zastupničkog doma Parlamentarne Skupštine BiH i zamjenica predsjednika HDZ-a BiH, Borjana Krišto.

Prema najavi visoko izaslanstvo HDZ-a BiH posjetit će Bosansko Grahovo gdje će se susresti s predstavnicima tvornice Ekoterra d.o.o. u 13 sati i 30 minuta a potom je planiran posjet selu Korita nakon čega će položiti vijence u znak sjećanja na poginule hrvatske branitelje.

Nakon posjete  Bosanskom Grahovu predsjednik Čović s članovima izaslanstva krenut će put Drvara gdje će s članovima i simpatizerima HDZ-a BiH razgovarati o trenutačnoj situaciji u BiH s naglaskom na važnosti predstojećih lokalnih izbora. Sastanak u Drvaru predviđen je za 16 sati a prema najavi planiran je obilazak  tamošnjih poduzeća „TO-MA“ d.o.o , „Woodland“ d.o.o  „D.I.M“ ..

U Izaslanstvu HDZ-a BiH u posjeti Hercegbosanskoj županiji bit će i  predsjednik kluba HDZ BiH u Zastupničkom domu Parlamenta FBiH, Jozo Bagarić i zastupnik u Zastupničkom domu Parlamenta FBIH, Boris Barun.

Priopćeno je iz Izbornog stožera OO HDZ-a BiH Livno.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok