U tijeku je akcijska prodaja proizvoda „Rafinerija ulja Modriča“ a.d. Modriča na pet benzinskih crpki „Zabrišće B&M“ d.o.o. Livno, kompanije koja je dugogodišnji distributer Rafinerije ulja Modriča.

Sve proizvode „Rafinerija ulja Modriča“ a.d. Modriča, tijekom akcijske ponude, kupci mogu kupiti po sniženim cijenama od 15 posto.

Ukoliko kupovinu obave na centralnoj pumpi tvrtke Zabrišće B&M d.o.o., Gospodarska Zona Jug bb, kupce čekaju brojni pokloni od kojih posebno izdvajamo besplatno pranje vozila. 

„Tvrtku Zabrišće B&M d.o.o. prepoznali smo kao ozbiljnog partnera i distributera s kojim ćemo ostvariti uspjeh i na prostorima na kojima do sada nismo imali značajniju prodaju“, priopćeno je iz Uprave za prodaju ulja „OPTIMA Grupe“.

Predstavnici Uprave za prodaju ulja „OPTIMA Grupe“ družili su se sa posjetiteljima i pomagali im pri odabiru odgovarajućeg ulja za njihove potrebe. Ističu da su reakcije kupaca na novi vizuelni identitet proizvoda Rafinerije ulja Modriča pozitivne što potvrđuje veća prodaja motornih ulja.

Akcijska prodaja proizvoda Rafinerije ulja Modriča na benzinskim crpkama Zabrišće B&M traje do 22.09.2016. godine.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok