Općinski odbor Hrvatske demokratske zajednice BiH Livno u utorak 20. rujna 2016. godine  predstavio je izborni program, kandidate za Općinsko vijeće Livna te kandidata za načelnika općine za predstojeće lokalne izbore na TO Orguz u prostorijama osnovne škole.

U velikom broju odazvali su se mještani MZ Orguz uz članove drugih Temeljenih ogranaka HDZ BiH Livno i simpatizera HDZ BiH. Predsjednik OO Hrvatske demokratske zajednice BiH Livno, Darinko Mihaljević prigodnim riječima pozdravio je sve prisutne, te ukratko pojasnio značaj lokalnih izbora za Hrvatsku demokratsku zajednicu BiH, zatim važnost odaziva birača na predstojeće izbore.

Krešimir Jolić nositelj liste Hrvatske demokratske zajednice BiH za Općinsko vijeće Livna predstavio  je program stranke za predstojeće lokalne izbore. Govorio je o planovima za jačanje gospodarstva i poduzetništva, o razvoju poljoprivrede i turizma, o pravima branitelja, obnovi i razvitku lokalne infrastrukture, zdravstvu, školstvu, kulturi i športu.

Nazočne je pozdravio i aktualni načelnik Općine Livno i kandidat za budućeg načelnika Luka Čelan te  upoznao o završenim projektima i projektima koji su tijeku, zatim o planovima za budućnost.

Također je istaknuo niz značajnih projekata za Livno, poput izgradnje tvornice opruga na Begovači, izgradnji Glazbene škole, novog dječjeg vrtića, te niz drugih infratsrukturnih projekata. Posebno zadovoljstvo izrazio je činjenicom o provođenju odluke donesene prije pet godina, a odnosi se na besplatan prijevoz svih učenika u livanjskoj općini. Kazao je kako veliku važnost ima i odluka o subvencioniranju kamata za sve investicijske kredite u primarnoj poljoprivrednoj proizvodnji, te poticaji za podizanje novih višegodišnjih nasada, kao i za proizvodnju jagodičastog i bobičastog voća.

Na koncu skupa nazočni simpatizeri i članovi HDZ-a BiH pozvani su da i na predstojećim lokalnim izborima ispravno biraju za načelnika Livna Luku Čelana i za vijećnike Općinskog vijeća Livna kandidate s liste HDZ-a

IZBORNI STOŽER OO HDZ BiH LIVNO

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok