Izborni program, kandidate za Općinsko vijeće Livna, te kandidata za načelnika općine za predstojeće lokalne izbore Općinski odbor Hrvatske demokratske zajednice BiH  Livno predstavio je  u srijedu 21. rujna 2016. godine na TO Brina – Žabljak u prostorijama osnovne škole I.G.K.

Uz velik broj mještana TO Brina – Žabljak i simpatizera HDZ-a BiH  predsjednik TO Brina – Žabljak, Zdravko Krišto pozdravio je i Predsjednika Općinskog odbora Hrvatske demokratske zajednice BiH Livno, Darinka Mihaljevića, zatim je predstavio nositelja liste Hrvatske demokratske zajednice BiH  za Općinsko vijeće Livna, Krešimira Jolića, aktualnog načelnika Općine Livno i kandidata za budućeg načelnika, Luku Čelana i kandidate za Općinsko vijeće Livna.

Predsjednik OO HDZ-a BiH Livno, Darinko Mihaljević u svom govoru osvrnuo se na predstojeće izbore i tako nazočnima naglasio kako je jasan cilj dobiti načelnika Hrvatske demokratske zajednice Bosne i Herecegovine Livno, jednako tako i vecinu kandidata u Općinskom vijeću Livno.

Na skupu je predstavljen program stranke za predstojeće lokalne izbore, planovi za jačanje gospodarstva i poduzetništva, razvoj poljoprivrede i turizma, pravo branitelja, obnova i razvitak lokalne infrastrukture, zdravstva, školstva, kulture i športa. Nazočni su upoznati s nizom završenih značajnih projekata za Livno, te projektima koji su u tijeku i planovima za budućnost.

Na koncu skupa nazočni simpatizeri i članovi HDZ-a BiH pozvani su da i na predstojećim lokalnim izborima ispravno biraju za načelnika Livna Luku Čelana i za vijećnike Općinskog vijeća Livna kandidate s liste HDZ-a.

IZBORNI STOŽER OO HDZ BIH LIVNO

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok