Predizborni skup HDZ1990 Brina-Žabljak započeo je sinoć u 19 h. Kao što smo najavili prisutnima su se obratili kandidat za načelnika prof. Božo Perić i nositelj liste HDZ1990 za Općinsko vijeće dr. Nediljko Rimac.

Profesor Perić predstavio je svoj izborni program ( koji možete pogledati na bozoperic.info) te razgovarao s prisutnima o realizaciji istoga.

Perić je istaknuo kako se konzultirao s ljudima iz raznih oblasti prilikom izrade programa, ali najviše s ljudima kojih se taj program tiče.

Istaknuo je i kako je ponosan na ljude s ovog temeljnog ogranka koji su pokazali društvenu odgovornost i ponudili se narodu kao kandidati s liste HDZ1990.

Politika je javna stvar i tiče se svih nas, stoga od nje ne treba bježati. Ukoliko se oni koji žele dobro ovome gradu povuku iz politike njome će se baviti oni koji kroz politiku žele dobro samo sebi.

Pozivamo vas, i ovom priliko, da iziđete na izbore 2. 10. 2016. godine i date priliku onima koji žele  promjene, IZBOR POSTOJI, KRENIMO U DRUGOM SMJERU!

Priopćeno je iz HDZ 1990 Livno.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok