Predsjednik HDZ-a BiH i hrvatski član Predsjedništva BiH dr. Dragan Čović i zamjenica predsjednika HDZ-a BiH i zamjenica predsjedatelja Zastupničkog doma PS BiH Borjana Krišto, nazočili su radnom sastanku u organzaciji OO HDZ-a BiH Kupres.

Sastanku su nazočili i članovi Općinskog odbora HDZ-a BiH Kupres, predsjednik Vlade sa ministrima HBŽ-a, kandidati za općinsko vijeće Kupres, kandidat HDZ-a BiH za načelnika općine Kupres, dužnosnici iz HBŽ-a, predstavnici udruga proisteklih iz Domovinskog rata te gospodrstvenici.

Na sastanku su predsjednik Čović i zamjenica Krišto, prvenstveno dali potporu kandidatu HDZ-a BiH za načelnika općine Kupres Mariju Lovriću, te kandidatima na listi HDZ-a BiH za općinsko vijeće Kupres.

Razgovaralo se i o projektima koje Kupres ima u planu realizirati u narednom razdoblju s posebnim osvrtom na veće kapitalne projekte, s kojim trebaju pomoć većih razina vlasti.

Razgovaralo se i o administrativnim preprekama koje su prisutne, a posebno se odnose na gospodarstvenike koji žele investirati u Kupres, te o mogućnostima pronalaska boljih i bržih rješenja.

Dr. Čović je rekao da se HDZ BiH suprostavlja svim nastojanjima zapostavljanja gospodarstva, ne samo u Kupresu nego i u cijeloj BiH.

Kao osobno važnu činjenicu istaknuo je da BiH dobila potvrdu kao kandidat za članstvo u Europsku uniju. Na taj način će se pokrenuti brojni pozitivni procesi u BiH koji će imati i značajne prilike za gospodarstvo, pa samim time ni Kupres neće biti zapostavljen, stoji u priopćenju Ureda za informiranje HDZ-a BiH. 

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok