U prostorijama osnovne škole Ljubunčić u petak, 23.09. 2016. godine Općinski odbor HDZ-a BiH Livno predstavio je program, kandidate za Općinsko vijeće Livna, te kandidata za načelnika općine za predstojeće lokalne izbore Hrvatske demokratske zajednice BiH Livno na TO Ljubunčić.

Predsjednik temeljnog ogranka Ljubunčić, Ivan Vujeva pozdravio je sve prisutne, kazao je, kako mu je čast i zadovoljstvo vidjeti mještane TO Ljubunčić, članove i simpatizere Hrvatske demokratske zajednice BIH koji su se odazvali u velikom broju.

O značaju lokalnih izbora te o važnosti odziva birača nazočnima je govorio predsjednik OO HDZ-a Livno, Darinko Mihaljević. Izrazio je uvjerenje da će HDZ BiH Livno i na ovim predstojećim izborima pokazati svoju snagu i zajedništvo. 

Skupu se obratio i nositelj liste HDZ-a BiH za Općinsko vijeće Krešimir Jolić, posebno je ponosan na ljude koji su na listi, jer je to lista prvenstveno mladih, obrazovanih i iskusnih članova livanjskog HDZ-a, lista koja čini spoj iskustva i mladosti.

Luka Čelan, aktualni načelnik i kandidat za predstojeće lokalne izbore ovim skupom ukratko se osvrnuo na završene projekte, projekte u tijeku i planirane za budućnost. U svom obraćanju izrazio je zadovoljstvo čvrstog održavanja na ovom temeljnom ogranku, zatim uvjerenje zauzimanja za dobrobit TO Ljubunčić i dobrobit  svih građana livanjske općine.

Svi nazočni na koncu skupa pozvani su da izađu na izbore i podrže ovu listu na predstojećim lokalnim izborima da ispravno biraju za načelnika Livna Luku Čelana i za vijećnike Općinskog vijeća Livna kandidate s liste HDZ-a.  

IZBORNI STOŽER OO HDZ BIH LIVNO

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok