Općinski odbor Hrvatske demokratske zajednice BiH Livno održao je predizborni skup u nedjelju 25.09.2016. godine u prostorijama osnovne škole F.L.K na TO Podhum na kojem  je predstavljen izborni program, zatim kandidati za Općinsko vijeće Livna te kandidat za načelnika općine za predstojeće lokalne izbore.

Predsjednik temeljnog ogranka Podhum, Božo Šimunac prigodnim riječima je otvorio predizborni skup, pozdravio sve  nazočne i zahvalio se mještanima TO Podhum te  članovima i simpatizerima na velikom odazivu.

Svi nazočni na ovom skupu osvrnuti su na završene projekte, projekte u tijeku i planirane za budućnost, zatim je predstavljen izborni program stranke za predstojeće lokalne izbore, planovi za jačanje gospodarstva i poduzetništva, razvoj poljoprivrede i turizma, pravo branitelja, obnova i razvitak lokalne infrastrukture, zdravstva, školstva, kulture i športa.

Na koncu mještani TO Podhum, simpatizeri i članovi HDZ-a BiH pozvani su da i na predstojećim lokalnim izborima ispravno biraju za načelnika Livna Luku Čelana i za vijećnike Općinskog vijeća Livna kandidate s liste HDZ-a.

IZBORNI STOŽER OO HDZ BIH LIVNO

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok