Poštovane Livanjke i Livnjaci, cijenjeni sugrađani!

U nedjelju 2. listopada 2016. godine su općinski izbori na kojima će stanovnici općine Livno odlučivati koga žele da vodi njihovu općinu u slijedeće četiri godine. Cijenjeni birači, OO HDZ-a BiH nimalo ne sumnja u vašu ispravnu odluku i da će te i na ovim izborima birati kandidate HDZ-a BiH za Općinsko vijeće Livna i kandidata HDZ-a za načelnika Livna Luku Čelana. Koji su naši ciljevi jasno smo govorili kroz naš izborni program. I kroz predizborno vrijeme, koje je iza nas, pokazali smo našu političku zrelost.

Naša kampanja traje još od zadnjih parlamentarnih izbora što znači da smo, ono što smo smatrali propustima,  kroz jedan sustavan rad na terenu, nastojali ispraviti. U službenoj kampanji biračima smo prenosili konkretna rješenja. Nastojanja OO HDZ-a BiH bila su na što razumljiviji način kazati stanovnicima općine Livno kako u budućnosti rješavati najbitnije probleme. Naši napori bit će usmjereni na unaprjeđenje kvalitete života građana, kao i na realizaciju vizije prosperitetne budućnosti Livna i Livnjaka.

Apeliramo da se na načelima i argumentima razuma i poštenja svi uključimo u razvoj našega grada. Dragi sugrađani, samo uz vašu pomoć možemo prevladati poteškoće. Pozivamo vas da uz rad i opću suodgovornost vodimo Livno Zajedno.

Na listi HDZ-a BiH za Općinsko vijeće Livna su vrijedni i sposobni ljudi koji će se znati založiti za dobrobit svih građana Livna i koji će znati donositi ispravne odluke na dobrobit cijele zajednice.

Jako je važno da u nedjelju 2. listopada svi iziđemo na izbore i to ne u što većem broju nego je potreban i važan izlazak svih koji na to imaju pravo. Birajmo ispravno i ovaj put, za vijećnike Općinskog vijeće Livna kandidate HDZ-a BiH i za načelnika Livna Luku Čelana. Zajedno Za Livno!

Priopćeno je iz HDZ-a BiH Livno.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok