Jučer, 05.11.2016.godine, u Ulici Ive Lole Ribara u Glamoču došlo je do uporabe vatrenog oružja.

Doznaje Livno Online iz MUP-a HB županije.

Negdje oko 14:20 sati u Ulici Ive Lole Ribara u Glamoču došlo je do narušavanja javnog reda i mira kada su se dvije osobe fizički sukobile. Radi se o osobama inicijala B.P, rođena 1978.godine u Prijedoru, nastanjena u Livnu, i osobe M.V. rođena 1977.godine u Livnu, nastanjena u Glamoču.

Naime, prvo su se maloljetna osoba i M.V. verbalno sukobili u kladionici, da bi nakon toga na mjesto događaja došao otac maloljetnika i pri tome je došlo do tučnjave oca s osobom M.V.

U jednom trenutku maloljetnik je otišao kući po pištolj i vratio se na mjesto tučnjave i pri tome je ispalio jedan metak s bliske udaljenosti u noge osobe M.V., koja je pri tome zadobila prostrijelne rane na obje noge.

Ranjena osoba sama je zatražila liječničku pomoć u obližnjoj bolnici u Glamoču i van životne je opasnosti.

Dežurni liječnik je prijavio navedene ozljede policiji koja je u kratkom vremenu pronašla maloljetnika, a kasnije tijekom dana i oca, osobu B.P.

I maloljetnik i otac su lišeni slobode, a u tijeku je krim obrada zbog kaznenog djela protiv opće sigurnosti ljudi i imovine iz članka 328., a u svezi kaznenog djela "Izazivanja opće opasnosti članak 323. KZ FBiH".

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok