Ivan Šagolj & Luka Mamuza

Danas u 19 sati, u kino dvorani Narodnog sveučilišta Livno, moći ćete premijerno pogledati tri epizode druge sezone serijala "Jure & Mate".

Kako su za Livno Online rekli Jure (Ivan Šagolj) i Mate (Luka Mamuza) u novoj sezoni očekuje nas manje epizoda, ali više smijeha, više zabave. Nova sezona je produkcijski zahtjevnija nego prva. Snimat će se na više lokacija, a tu je i veći broj statista.

Za razliku od prve sezone gdje je za snimanje jedne epizode bilo potrebno svega par sati, u drugoj sezoni jedna epizoda je snimana i po par dana.

Trenutno su snimljene četiri epizode, a publika u Narodnom sveučilištu imat će priliku vidjeti prve tri.

Kada su u pitanju budući planovi Jure i Mate su nam rekli da bi njihov serijal uskoro mogao završiti i na TV ekranima, a u nekoj daljnjoj budućnosti postoji mogućnost da serijal bude postavljen i kao kazališna predstava.

O Jurinoj i Matinoj, ali i Grginoj, popularnost govori činjenica da nije rijedak slučaj da ih obožavatelji prepoznaju na ulici i traže da se s njima slikaju.

U nastavku donosimo trailer nove sezone u čijoj prvoj epizodi Jure i Mate se vraćaju iz Njemačke u rodni kraj nakon tri godine. Naravno , nakon što su zaradili puno novaca.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok