Volonteri i aktivisti Udruge za zaštitu, spašavanje i zbrinjavanje životinja HBŽ „O“ ovaj tjedan su u blagdanskom duhu posjetili Dječji vrtić „Leptirići“ u Glamoču te Dječji vrtić „Sunčani most“ u Livnu.

Prilikom posjete djeci su, uz edukativno-zabavne radionice odrađene na temu sigurnosti u blizini pasa i odgovornom vlasništvu, djeci podijeljeni prigodni blagdanski darovi.

Naime, fondacija za pse Dogs Trust i Udruga za zaštitu životinja HBŽ „O“ uz Veterinarsku stanicu Glamoč djecu su darivali podjelivši im pojedinačne darove, ali i osnovne potrepštine za rad vrtića u vidu osnovnih namirnica koje se koriste u vrtiću, potrebnog pribora za kreativno izrazavanje djece, kao i slatkiša namjenjenih za vrtićki kolektiv.

Ovo prilikom Udruga „O“ zahvaljuje, u ime naših aktivista, ali i fondacije Dogs Trust te Veterinarske stanice Glamoč, posjećenim vrtićima na divnom gostoprimstvu, ali isto tako ističemo da smo ponosni i sretni što smo, iako malim znakom pažnje,  u ovo blagdansko vrijeme uspjeli razveseliti nase najmlađe.

Također, obzirom da se nalazimo u blagdanskom vremenu, koje je ujedno i vrijeme darivanja, molimo sve ljude da otvore svoja srca te na taj način, bez obzira na područje u kojem djeluju i rade, isto tako se sjete najpotrebitijih, najmlađih, ali i onih četveronožnih prijatelja koji također često trebaju našu pomoć.

Dati mali dio sebe za dobrobit zajednice najmanje je što možemo učiniti.

Ugodne blagdane želi Vam Udruga „O“.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok