Federalno ministarstvo okoliša i turizma, u suradnji s investitorom - Općinom Tomislavgrad - Pakline, uputilo je javni poziv svim zainteresiranim subjektima u Tomislavgradu da sudjeluju u javnoj raspravi o sanaciji deponije komunalnog otpada, koja će se upriličiti 2. veljače u Tomislavgradu u 11 sati.

Riječ je o javnoj raspravi o ocjeni Studije o procjeni utjecaja na okoliš u postupku izdavanja okolišne dozvole za sanaciju postojeće deponije komunalnog otpada investitora Općina Tomislavgrad – Pakline.

Na dnevnom redu će se naći prezentacija zakonskog temelja u postupku izdavanja okolišne dozvole gdje će svoje sudjelovanje imati predstavnik Federalnog ministarstva okoliša i turizma te će biti priređena prezentacija Studije o procjeni utjecaja na okoliš.

Dokumentacija za izdavanje okolišne dozvole dostupna je na uvid u prostorijama Federalnog ministarstva okoliša i turizma - Sektor za okolišne dozvole, ul. Marka Marulića br.2, Sarajevo, kao i na web stranici ministarstva www.fmoit.gov.ba, link okolišne dozvole/javne rasprave. (Fena)

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok