U subotu, 4.veljače 2017.godine, u caffe baru "Yes", nekadašnji Tref, u Livnu nastupa Justin’s Johnson swing-ska-punk bend iz Splita.

Početak nastupa predviđen je za 21:30 sati.

 

Justin’s Johnson je swing-ska-punk bend iz Splita. Prvi studijski album, koji nailazi na odlične kritike publike i struke, izdaju 2013. godine pod nazivom “Na krivom mjestu u pravo vrijeme”. Preko 300 održanih koncerata do sada odveli su bend van granica države, a tokom godina su zabilježili zapažene nastupe na brojnim festivalima, među kojima je i odlično ocijenjen njihov posljednji nastup na Exitu.

Glazbeni zaokret koji planiraju blizak je već poznatim veselim i melodičnim ska ritmovima i društveno angažiranim tekstovima, međutim spoj novih, swing elemenata daje njihovom zvuku nešto novo i drugačije od onoga na što su fanovi Justinsa navikli. Svakako kvalitetno i osvježavajuće.

U ovom trenutku splitska šestorka privodi kraju svoj novi album koji već predstavljaju nastupima u regiji. Radi se o materijalu na koji kritika već sada pozitivno reagira i stavlja ih među najperspektivnije bendove nove generacije.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok