Jeste li znali da je atlas prvi vratni pršljen i da je prema statistikama kod 98% ljudi od rođenja rotiran ili pomjeren iz simetričnog položaja?

Ova urođena rotacija često blokira vratnu oblast i time stvara mnoge probleme poput glavobolje, vrtloglavice, migrene, blijedila, nesanice, slabog protoka kroz vratnu oblast, uklještenje nerava, krivljenje kičme i razne deformacije kičme, te pogoršava simetriju cijelog tijela.

Atlas specijalisti u Livnu (8. veljače 2017. – srijeda), organiziraju akciju pregleda i tretmana prvog vratnog pršljenja, tzv. Atlasa, a 9.veljače 2017. - četvrtak, u Mostaru i 10.veljače 2017. - petak u Trebinju.

Oslobodite vratni pršljen jednim tretmanom i otklonite sve neželjene probleme.Jednostavnim pregledom mi ćemo ustanoviti njegov položaj, kao i trenutno stanje vaše cijele kičme, te ako bude potrebno jednostavnim tretmanom ga vratiti u njegov savršen položaj, koji će dalje stimulirati sve ostale pršljenove da se ravnaju. Postoji rješenje za krivu kičmu, a to je korekcija atlasa i specijalne vježbe koje ćemo vam propisati, poručuju atlas specijalisti.

Za rezervaciju termina pregleda i korekcije pozovite 063 136 200 ili 061 194 299.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok