U kongresnom centru Hollywood u Sarajevu je 27.-29.siječnja održano finale Global Grants projekta natjecanja učenika ekonomskih i ugostiteljsko-turističkih škola iz Bosne i Hercegovine na temu pisanja i izvedbe projekta "Suradnja stručnih škola i privrede".

U finalu su nastupile škole iz Livna, Travnika, Banja Luke, Doboja, Tuzle, Mostara i Bijeljine.

Prema riječima gospodina dr.Hansa Phillipa, predstavnika Rotary kluba Kitzbuhel iz Austrije, pobjednički projekti su bili toliko dobro i kvalitetno izvedeni da se žiri nije mogao odlučiti o trećem mjestu a nijanse su odlučile o pobjedniku.

Ponosno možemo reći kako je naša, Srednja ekonomska škola Livno u iznimno jakoj konkurenciji prezentacijom projekta "Izrada Multimedijalne prezentacije za benzinsku crpku Pavić Petrol" osvojila drugo mjesto uz Turističko-ugostiteljsku školu iz Tuzle. Prvo mjesto je osvojila Srednja ekonomska škola iz Banja Luke.

>>> Srednja ekonomska škola Livno izradila marketinški projekt

Zajedničko svim pobjedničkim projektima je kako su bili izvrsno prezentirani i provedeni u praksi.

Uspješnim završetkom ovog projekta Srednja ekonomska škola Livno još jednom pokazuje kako je u školi moguće pratiti suvremene trendove u oblasti obrazovanja, povezati ekonomiju-informatiku i poslovne partnere te modele međusobne suradnje škole i privrede primijeniti u nastavnoj praksi.

Priopćeno je iz Ekonomske škole Livno.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok