Zagrebački klub livanjskih studenata i ove godine organizira 4. po redu Sajam karijera Hercegbosanske županije, koji će se održat 10. ožujka 2017. u dvorani Ekonomske škole Livno.

Svaki fakultet sastavnica Sveučilišta u Zagrebu, imat će svoj štand na kojem će moći predstaviti svoj fakultet, podijeliti materijale i brošure, te podijeliti svoje iskustvo sa svim maturantima naše županije.

Uz Sajam, u subotu, 11. ožujka, održat će se prezentacija i simulacija državne mature. Pokušat ćemo maturantima što bolje približiti pristup ispitu državne mature, te ovim putem pozivamo sve maturante da se pridruže i provjere svoje znanje prije prave državne mature.

Projekt i ove godine podržavaju Ministarstvo znanosti, prosvjete, kulture i športa HBŽ, Općina Livno, Sveučilište u Zagrebu, Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu, club Roko Zagreb, Narodno Sveučilište Livno, Restoran Panorama Pavić, Piterija Ivo Zagreb, FMGG Gorica Livno te Tiskara Periša.

Odlazak na Sajam je besplatan, što uključuje prijevoz, smještaj i hranu. Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje, te za više informacija, javite se na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., broj mjesta je ograničen.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok