Danas je u Središnjici HDZ-a 1990 upriličen radni sastanak predsjednika HDZ-a 1990 Ilije Cvitanovića i Milana Raštegorca, načelnika Općine Kupres sa suradnicima.

Načelnik Raštegorac upoznao je predsjednika Cvitanovića s planovima razvitka grada koji je tijekom rata najviše stradao i čiji su stanovnici bili raseljeni diljem svijeta. Kako je kazao Kupres ima veliki potencijal u poljoprivredi, stočarstvu, šumarstvu, te su nužni poticaji kako bi se projekti realizirali što bi u konačnici dovelo do razvoja općine, ali i ostanka mladih ljudi na svojim ognjištima. Naglasak je stavio i na zimski turizam i naglasio da veliki broj turista tijekom zimskih mjeseci posjeti Kupres što ga je i stavilo na kratu skijališta u svijetu, ali da na razvoju turizma treba ustrajno raditi kako bi i rezultati bili bolji.

Predsjednik Cvitanović pozdravio je nastojanja načelnika Raštegorca istaknuvši da ima punu potporu i da će učiniti sve kako bi Kupres bio prepoznatljiv po mjestu dostojnom življenja i nikada više zaboravljen od svih.

Priopćeno je iz HDZ-a 1990.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok