Vlada Hercegbosanske županije danas je na sjednici dala pozitivno mišljenje na prednacrt Zakona Federalnog ministarstva rada i socijalne politike o izmjenama i dopunama zakona o posredovanju u upošljavanju i socijalnoj sigurnosti neuposlenih osoba uz uvjet da se razmotre i uvaže prijedlozi Županijskog zavoda za upošljavanje Hercegbosanske županije.

Donesena je Odluka o davanju suglasnosti na Pravilnik o izmjeni Pravilnika o unutarnjem ustrojstvu Ministarstva poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Hercegbosanske županije.

Vlada je razmatrala informacije o pregovorima sa sindikatima djelatnika osnovnog i srednjeg obrazovanja, MUP-a Hercegbosanske županije i zdravstvenih djelatnika o kolektivnim ugovorima.

Donesena je Odluka o davanju suglasnosti MUP-u Hercegbosanske županije da može ustupiti rashodovana motorna vozila za potrebe Srednje strukovne škole „Silvija Strahimira Kranjčevića“ u Livnu.

Tijekom sjednice donijeta je i Odluka o odobravanju naknade Ispitnom povjerenstvu za polaganje ispita za vozača motornih vozila za mjesece siječanj i veljaču 2017. godine.

Donijeto je i Rješenje o razrješenju Ile Kreze privremenog člana Upravnog vijeća Doma zdravlja Glamoč na vlastiti zahtjev zbog njegovog imenovanja za člana Skupštine ŠGD „Šume Hercegbosanske županije“.

Priopćeno je iz Vlade HBŽ.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok