Ministarstvo gospodarstva Hercegbosanske županije na osnovu dopisa Federalnog Ministarstva prometa i komunikacija F BiH broj: 06-27-328/17 od 21. 02. 2017. godine, obavještava prijevoznike na prostoru Hercegbosanske županije da u skladu s odredbama članka 5. st. 6 i 8 Pravilnika o usklađivanju međunarodnih i međuentitetskih autobusnih redova vožnje (Službeni glasnik BiH broj 77/14 i 7/15) izdamo suglasnost odnosno nesuglasnost o usklađenosti dijela Redova vožnje u skladu  s propisima entiteta.

Redovi vožnje nalaze se na WEB stranici Federalnog ministarstva prometa i komunikacija u dijelu: http://fmpik.gov.ba/bh/usluge/uskla%C4%91ivanje-redova-vo%C5%BEnje/me%C4%91uentitetski-redovi-vo%C5%BEnje.html

Napomena: ako se dostavlja prigovor za federalne autobusne linije prigovor je potrebno dostaviti Federalnom ministarstvu prometa i komunikacija, prigovori za županijski red vožnje se dostavljaju županijskom ministarstvu nadležnom za poslove prometa, a općinski redovi vožnje se dostavljaju nadležnoj općinskoj službi.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok