Franjo Krišto (26) iz Livna koji je u ponedjeljak verbalno a nakon toga i kamenjem napao zamjenicu predsjedavajućeg Zastupničkog doma PSBiH i zamjenicu predsjednika HDZ BiH Borjanu Krišto je nakon 24 - satnog zadržavanja pušten iz pritvora uz uvedene mjere zabrane.

Kako je potvrđeno iz Tužiteljstva Hercegbosanske županije , to su zabrana napuštanja boravišta, putovanja, kontaktiranje na bilo koji način sa oštećenom...

>>> Krišto za N1: Sad ću još više i snažnije raditi ovako

Izrečene mjere zabrane će , kao navode iz županijskog tužiteljstva , trajati dok za tim postoji potreba a ukoliko imenovani prekrši izrečene mjere , može mu se odreditidaljnja mjera pritvora.

>>> Društvene mreže o donaciji 100 000 maraka crkvi u Livnu: Vratite pare; Nismo slijepi; Ovo je Božje čudo

Naime , Franjo Krišto je u ponedjeljak sproveden u prostorije PP Livno gdje je lišen slobode zbog postojanja osnova sumnje da je taj dan u poslijepodnevne sate počinio kazneno djelo – Udrožavanje sigurnosti na način da je došao ispred kuće koja se nalazi u ulici Zgona u Livnu te uz psovku i vrijeđanje napao vlasnicu  56 – godišnju Borjanu Krišto koja se u tom trenutku nalazila u svom vrtu.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok