Dr. Mladenka Perković

Ponukana jučerašnjim verbalnim optužbama od strane supruga gospođe Borjane Krišto, kako iz tekstova koji se ovih dana pojavljuju na portalima, o nemilom događaju u našem odnosno „njihovom“ gradu, (nas je još malo ostalo), stojim upravo ja iako nisam imala namjeru, odlučila sam ipak napisati par riječi, koje ću kao i uvijek potpisati svojim a ne stranačkih potpisom.

Gospodine Krišto, bar Vi znate da ono što mislim govorim javno i svima u lice. Nikada se nisam krila iza krinke lažnog morala i poštenja. Svi moji grijesi, a nisam bezgrešna kao Vi, nisu naštelili nikome osim meni. A što je s Vama?

Zadnjih par mjeseci sam u velikim osobnim problemima (za koje Vi nemate niti možete imati suosjećanje) i nisam se bavila niti vama niti jednom od vaših kriminalnih radnji, koja je upravo izašla u javnost kada ste se najmanje nadali. Razlog zbog kojeg mene navodite kao tajanstvenog pisca tekstova nemogu dokučiti, ali jedno je sigurno, da taj netko mora biti iz „Devedesetke“ a priču o udruzi i njenih odnosno vaših 100 000 KM nastojite prikazati neistinom proizašlom iz „kuhinje Devedesteke“.

Krivca za ovakvu, za vas neočekivanu, reakciju javnosti nemojte tražiti u drugim tekstovima ( ma tko bio potpisnik) nego pročitajte ponovo izjave gospođe Krišto i pronađite početničke greške, a takvih je mnogo, koje nije smio počiniti netko tko sebe naziva političarkom, koja je sve radila i radi za dobrobit svoga naroda, a čiju podršku navodno ima. Ovih dana se iz komentara dalo jasno zaključiti imate li ili nemate podršku naroda ali Vas to nebrine jer će te ionako i sljedeće izbore, kao i prošle pokrasti kao što ste to i dosada radili. 

Ako Vi nevidite greške malo ću Vas podsjetiti.

Izjave gospođe Krišto nakon nemilog događaja:

U trenutku kamenovanja bila sam sa cvjećarkom koja mi je došla zasaditi cvijeće. Nije baš prikladno u situaciji kada mnogi nemaju za kruh ( najvećim dijelom zbog politike stranke kojoj pripada, a i nje same) ona ima i za poslove koje je budimo realni, mogla obaviti i sama i pri tome osvojiti simpatije susjeda a neke bi možda i upoznala, jer kako izjavljuje: „Frano Krišto je mlada osoba koju ja nikad nisam vidjela“ 

Za nju je Frano Krišto osoba koja se ni sa čime ne bavi, a nju je napao iz političkih a ne socijalnih razloga. Zar je po njoj baviti se politikom kao baviti se ne sa čim?

To točno govori što je gospođa Borjana radila sve ove godine.

Po njoj informaciju o spornih 100 000 KM trebalo je provjeriti a znamo svi kako je i te kao provjerena. Za neke provjeriti znači dobiti na vremenu kako bi postojeća dokumentacija nestala, a to nebi bio prvi put. Previše grešaka gospođo Krišto i nije Vama trebao niti jedan tekst, pa ni moj, jer ste sami sebe ovakvim izjavama poslali na marginu hrvatske politke ovih prostora. Mislila sam da ste dovoljno iskusni u onome što ste godinama radili, ali to vam je ovoga puta izmaklo kontroli. Žao mi je što je mladić, poput Frane Krište, uprljao ruke i sa kamenom ispred Vaših vrata.

Prije par godina napisala sam, a i potpisala- čovijek se boji sve do trenutka kada nema što izgubiti. Mnogi u ovome gradu izgubili su sve. 

Mladenka dr. Perković

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok