Muška izvorna skupina “Kupreški bećari” i Javna ustanova za kulturu “Hrvatski dom” Kupres organiziraju humanitarni koncert – “Kupreški bećari i prijatelji”, koji će se održati, u četvrtak, 20. travnja 2017. godine, u velikoj dvorani Hrvatskoga doma Kupres, s početkom u 19 sati.

Na koncertu će nastupiti brojni renomirani izvođači među kojima i Željko Bebek, Macao band, Muška izvorna skupina Kupreški bećari, klapa Sv. Jeronim, Žarko Luketina - Žare, Karla Lozančić, Ana Šarić, Antonija Batinić, don Anto Ledić, Nada Bagarić i Etno skupina Čuvarice.

Ovaj humanitarni koncert organizira se s ciljem prikupljanja sredstava kojima će se pripomoći liječenje teško oboljeloga, razvojačenoga hrvatskog branitelja, pripadnika ratne postrojbe Kupreška bojna, Dragana Lozančića – Bilog, inače i člana izvorne skupine “Kupreški bećari”. Piše Večernji list.

Organizatori Muška skupina “Kupreški bećari” i JU za kulturu “Hrvatski dom” Kupres pozivaju vas da dođete na koncert i uživate u dobroj glazbi, te da ujedno, svojim dolaskom i kupnjom ulaznice, poduprete ovu hvale vrijednu humanitarnu akciju.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok