Vlada Hercegbosanske županije obavještava zainteresirane da je Federalno Ministarstvo razvoja, poduzetništva i obrta raspisalo Javni natječaj za odabir korisnika grant sheme „Jačanje konkurentnosti malih i srednjih poduzeća“ (MPS) za 2017. godinu.

Svrha ovog Javnog natječaja je da se kroz tehnološku modernizaciju poslovnih procesa, podršku procesu uvođenja međunarodnih standarda i sustava kvaliteta, unapređenje znanja i vještina uposlenih, promociju izvoznih potencijala i pristupa novim tržištima ojača konkurentnost malih i srednjih poduzeća.

Javni natječaj namijenjen je svim malim i srednjim poduzećima registriranim kao društvo s ograničenom odgovornošću ili dioničko društvo koja djeluju u prioritetnim oblastima obrade drveta, obrade metala, obrade tekstila, obuće  kože, obrade plastike, prehrambene industrije i informacijskih tehnologija.

Krajnji rok za podnošenje prijava je petak, 5. svibnja 2017. godine, a sve dodatne informacije mogu se pogledati i preuzeti na službenoj web stranici Federalnog Ministarstva razvoja, poduzetništva i obrta http://www.fmrpo.gov.ba.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok