U povodu obilježavanja 25.godine uspješnog poslovanja Kompanija FIS je pripremila niz rođendanskih aktivnosti i događanja, sa željom da se još više približimo našim  kupcima,da im ponudimo još širi,kvalitetniji  i povoljniji asortiman i usluge, i tako na najbolji način da zajedno proslavimo rođendan.

Za naše kupce smo organizirali veliku nagradnu igru ''U FIS-u kupuješ Citroenom putuješ''  sa glavnom nagradom Citroen C4 i još 44 druge vrijedne nagrade.

Tokom ovog i narednog mjeseca održat ćemo,sada već tradicionalne, Kućne sajmove  i to u 12 FIS-ovih prodajnih centara. Za sajmove imamo posebne sajamske popuste-cijene su niže za 20 % na kompletnim asortimanima alata, vodo-elektro i repromaterijala, rasvjete, boja i lakova, podnih obloga i prostirki,te kupaoničkog namještaja i opreme.

I to nije sve-maj je rođendanski mjesec popusta u FIS-u,i uz redovne akcije-imat ćemo i odlična rođendanska sniženja na odjelima tekstila i obuće,audio-video i bijele tehnike,bebi programa,igračaka i kućanskih potrepština.

Za najmlađe smo pripremili super predstave sa Medom Anbinnijem u glavnoj ulozi.

Našim dragim kupcima zahvaljujemo na dugogodišnjoj vjernosti ;pozivamo ih da posjete naše prodajne centre i proslave sa nama.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok