Danas je u prostorijama Ministarstva unutarnjih poslova Hercegbosanske županije potpisan Zapisnik o primopredaji rashodovanih motornih vozila koje je Ministarstvo unutarnjih poslova Hercegbosanske županije ustupilo Srednjoj strukovnoj školi Silvija Strahimira Kranjčevića iz Livna.

Vlada Hercegbosanske županije je na sjednici održanoj 9. ožujka 2017. godine Odlukom dala suglasnost Ministarstvu unutarnjih poslova da može ustupiti rashodovana vozila za potrebe Srednje strukovne škole Silvija Strahimira Kranjčevića.

Riječ je o dva rashodovana vozila marke Citroen Cimos i Lada Niva koje će ovoj strukovnoj školi služiti za potrebe održavanja praktične nastave, prvenstveno za zanimanja iz strojarske struke.

Zapisnik su potpisali ministar unutarnjih Hercegbosanske županije, Darinko Mihaljević i ravnatelj Srednje strukovne škole Silvija Strahimira Kranjčevića, Saša Grabovac.

Grabovac je iskoristio priliku i izrazio zadovoljstvo, te zahvalio ministru Mihaljeviću i Vladi Hercegbosanske županije na uručenim vozilima. Dodao je kako će ona biti korištena za praktičnu nastavu, a ukoliko se stave u vozno stanje koristit će se i za potrebe pučke kuhinje koju ova škola ima za socijalno ugrožene obitelji.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok