Spornih 100 000 konvertibilnih maraka koja su od strane Ministarstva civilnih poslova BiH transferirana na račun Udruge građana Hrvatska žena Livno još uvijek nisu vraćena u trezor države Bosne i Hercegovini.

Tu informaciju su jučer Dnevnom listu potvrdili u Ministarstvu civilnih poslova BiH. Piše Dnevni list.

Udruga građana Hrvatska žena Livno na čiji su račun sredstva uplaćena još uvijek nije vratila 100 tisuća maraka u trezor, decidno je rečeno iz Ministarstva civilnih poslova Bosne i Hercegovine.

„Nije nas nitko kontaktirao povodom vraćanja novca, niti je vraćen“, potvrdila je Dnevnom listu glasnogovornica ministarstva Zorica Rulj.

Livanjski župnik se pred vjernicima novca odrekao, a Dnevnom listu je izjavio da ga „taj novac više ne zanima ni što će biti s njim“, no pitanje je je li uistinu tako. Da je tako novac bi već bio vraćen, jer je jedina opcija da ga se namjenski utroši ili vrati.

U međuvremenu, udruga Borjaninih najedanput je postala i društveno aktivna, te se izaslanstvo Udruge, na čelu s predsjednicom koja je zamijenila Borjaninu nevjestu, posjetilo i rodilje i uručilo im prikladne poklone.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok